El moviment feminista es movilitza el 7 de novembre contra totes les violències masclistes. Davant de la manca de voluntat política ocuparem els carrers de Madrid per exigir a l’Estat Espanyol una política contundent i clara en educació, prevenció i atenció a totes les violències masclistes. Les violències masclistes i les violències envers les dones són assumpte de totes i tots, i és imprescindible movilitzar tota la societat formant part d’aquesta marxa.

No més agressions contra les dones! Prou feminicidis! Els governs i el conjunt de la societat han de respondre davant aquestes violències!

La marxa començarà a les 12:00 des del Ministeri de Sanitat. Estem organitzant autobusos des de Barcelona per participar al bloc inicial de dones.

Sortirem el dia 6 de novembre a les 23:30 h des de Plaça Joan Peiró (Sants-Estació) i tornarem el 7 de novembre sortint des de Madrid a  les 18:00 h

Recomanació : porta el comprovant de pagament el dia del viatge.

 Autocar Ple!!!!!!

Si vas amb un altre mitjà de transport, hem fet un punt de trobada a la Estatua De Velázquez. Museo Del Prado. Madrid a les 11 hores del matí

Si vols més informació envia un correu: novembrefeminista@openmailbox.org

Anem totes a Madrid!!!!

Qué fer després de la mani???

A partir de les 14 h Menjar vegà i canyes feministes a la Quimera

Ladyfest Barcelona s’en va a Madrid.

Novembre feminista