Hola a totes, amigues, veïnes, companyes, després de l’intens treball per a la realització de la Cadena Feminista 22N, estem de tornada, molt actives!

El dijous 28 de gener a les 19 hores, convidem a tots els col·lectius feministes de barris, pobles i ciutats a una trobada virtual per a construir totes juntes les mobilitzacions als carrers el pròxim 8 de març de 2021

Perquè sabrem plantar cara a l’impacte de la COVID19 amb #REBELLIAFEMINISTA.

La COVID19 ha intensificat una situació crítica i estructural de desigualtats, posant en evidència l’escassa protecció social d’un sistema de cures desvaloritzat a tots els nivells. Aquest sistema és sostingut de forma molt majoritària per les dones, lesbianes i trans tant de manera remunerada com per les tasques naturalitzades en l’àmbit de la llar, realitzades amb sobrecàrregues o externalitzades en precarietat. Vivim una situació de crisi sistèmica on els poders econòmics i polítics globals augmenten les mesures precaritzadores de les nostres vides en un escenari que promou les retallades de drets socials i polítics.

-VOLEM fer efectius els drets i les llibertats per a totes.

-HO VOLEM TOT. Sentint la Terra cridar, sabem que tenim la força i l’empenta de ser milions per aconseguir-ho.

-Davant d’aquest sistema capitalista, patriarcal i colonial contra la vida, ENS DECLAREM EN REBEL·LIA I RESISTÈNCIA FEMINISTA i CELEBREM LES NOSTRES ALIANCES, molt per sobre de les nostres diferències. 

Trobareu l’enllaç i la clau per accedir al Zoom a l’ Agenda de Ca la Dona.